NARDI -20%

Zľava platí do 31. 5 .2024

 

Nardi je značka, ktorá sa už od svojho vzniku pevne sústredí na kvalitu. S touto filozofiou neustále zdokonaľuje svoje produkty a procesy, aby každý kus vonkajšieho nábytku, ktorý opustí výrobu, spĺňal najvyššie štandardy. Teraz máte jedinečnú príležitosť získať tento prvotriedny záhradný nábytok so zľavou až 20% na všetky produkty sklado. 

 

Chcem zľavu! Viac článkov

Čo robí NARDI výnimočným?

Viac o Nardi »
Kvalita materiálov

Nardi sa rozhodlo pre dva hlavné materiály – polypropylén a hliník – pre výrobu svojho nábytku. Tieto materiály sú starostlivo vyberané a spracovávané, aby vytvorili štýlový, odolný a vysokovýkonný nábytok.

Polypropylén: Tento materiál je mimoriadne pevný a odolný voči poveternostným vplyvom, čo ho robí ideálnym pre vonkajšie použitie. Okrem toho je polypropylén úplne recyklovateľný, čo prispieva k ekologickej udržateľnosti.

Hliník: Ľahký, no pritom pevný hliník poskytuje vynikajúcu odolnosť a dlhú životnosť. Je tiež odolný voči korózii, čo znamená, že váš nábytok bude vyzerať skvelo aj po mnohých rokoch používania.

Detailná práca a inovácia

Kvalita u Nardi spočíva v detailoch. Každý výrobok je výsledkom dôkladne naplánovaných postupov, ktoré sú neustále vylepšované na základe skúseností a spätnej väzby od zákazníkov. Tento proces zahŕňa komplexnú organizáciu a precízne kódované postupy, ktoré zabezpečujú, že každý krok výroby je vykonávaný s maximálnou presnosťou a efektívnosťou. Nardi dbá na to, aby sa neplytvalo materiálmi, čím znižuje náklady a zároveň šetrí životné prostredie. Pracuje sa zodpovedne, čo znamená, že každý pracovník je dôkladne školený a má plnú dôveru spoločnosti. Toto úsilie vedie k neustálemu zlepšovaniu produktov a služieb, čo prispieva k spokojnosti zákazníkov a udržaniu vysokých štandardov kvality.

Udržateľnosť a ekologické iniciatívy

Nardi sa zaviazalo k trvalej udržateľnosti a neustálym ekologickým zlepšeniam. Jedným z ich kľúčových krokov je vývoj rady produktov s názvom "Regeneration", ktorá je vyrobená z recyklovaného polypropylénu. Tento materiál nielenže zachováva vysokú kvalitu a trvanlivosť, ale aj výrazne znižuje ekologický dopad výroby. Okrem toho Nardi neustále hľadá nové spôsoby, ako minimalizovať odpad a efektívne využívať zdroje, čím prispieva k ochrane našej planéty. Tieto ekologické iniciatívy nie sú len súčasťou firemnej politiky, ale aj záväzkom voči zákazníkom, komunite a budúcim generáciám, aby sme všetci mohli žiť v zdravšom a čistejšom prostredí.

 

A teraz prichádza tá najlepšia časť – môžete získať všetky tieto výhody so zľavou až 20%! Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť a oživte svoj exteriér štýlovým a kvalitným nábytkom od Nardi.

 

Chcem zľavu!

© 2024 Dublino.sk | Všetky práva vyhradené

Vytvorilo FúúDobre