Nový partner v našej rodine: Pohľad do histórie a inovácií

 

S hrdosťou vám oznamujeme nášu novú spoluprácu s výrobcom, ktorý sa vyníma svojou jedinečnou históriou a víziou pre budúcnosť. Dovoľte nám poodhaliť príbeh a hodnoty tejto skvelej spoločnosti.

 

Objaviť BizzottoViac článkov

 

 

 

 

História vzniku

 

Firma bola založená pred mnohými rokmi odvážnym podnikateľom, ktorý mal v sebe vášeň pre inovácie a kvalitu. Týmto vizionárom a podnikateľom bol pán Andrea Bizzotto, človek s neobyčajným cítením pre remeslá a lásku k estetike. V roku 1946 sa rozhodol vytvoriť niečo, čo bude nielen funkčné, ale bude aj vyjadrovať jedinečný štýl a osobnosť. Jeho prvými krokmi bolo predávať prútené doplnky a malý ratanový nábytok v regióne Veneto. To bol však len začiatok rozprávky, ktorá sa rozvíjala cez desaťročia.

 

O krok bližšie k úspechu

 

S každým krokom do nových regiónov, od Balkánu cez východnú Európu až po ďaleký východ, Bizzotto nielen zdokonaloval sortiment doplnkov a nábytku, ale zakladal aj základy pre dokonalý vonkajší nábytok v Taliansku. Jeho rozhodujúci okamih nastal v roku 1976, keď začal nakupovať v Číne a postupne rozšíril svoje obchodné vzťahy do Vietnamu, Indonézie, Filipín, Malajzie, Taiwanu a mnohých ďalších krajín v tejto oblasti. Týmto spôsobom sa Andrea Bizzotto SpA stala jednou z prvých talianskych spoločností, ktorá presadzovala kvalitný vonkajší nábytok. Dnes s pevným presvedčením, že záhradné priestory sú neoddeliteľnou súčasťou domova, Bizzotto pokračuje v poskytovaní unikátnych a kvalitných výrobkov, ktoré nielen zdobia, ale aj oživujú emócie v každom dome.

 


 

 

Talianska vášeň

 

Andrea Bizzotto SpA patrí medzi pionierov v Taliansku, ktorí začali veriť a šíriť vášeň pre vonkajší nábytok. S pevným presvedčením, že záhradné priestory sú neoddeliteľnou súčasťou domova, zdôrazňujú význam kvalitne spracovaných výrobkov. Ich sortiment vonkajšieho nábytku a doplnkov je výnimočnou a jedinečnou ponukou na domácom trhu.  V roku 2000 sa Andrea Bizzotto SpA rozhodla pre zmenuv podobe novej značkovej identity. Cieľom nebolo len poskytovať izolované kusy nábytku, ale vytvárať súvislé kolekcie, ktoré odrážajú hodnoty a poslanie spoločnosti. Pri výbere produktov čerpajú inšpiráciu z pôvodného talianskeho dizajnu a štýlu.  

 

 

 

Výzva dostupnosti

 

Obrovskou výzvou pre spoločnosť je dosiahnuť a udržať dostupné ceny v súlade so sľubom pána Bizzotto: "Krásny a originálny domov pre každého!" Touto víziou sa zaväzuje prinášať do každého domu krásu a jedinečnosť, bez ohľadu na rozpočet, čím robí ich vonkajší nábytok prístupným pre širokú verejnosť.

BOLD by Jozef Tučný

Inšpirácia od nášho dizajnéra

 

Dublino v spolupráci s dizajnérom Jozefom Tučným prináša exkluzívny výber produktov od BIZZZOTTO. Tento starostlivo vybraný sortiment reflektuje jedinečný štýl a funkčnosť. Prehliadnite si nižšie uvedené produkty v štýle BOLD a nechajte sa inšpirovať svetom elegancie a kreativity, ktorú s láskou a zanietením prinášame do každého priestoru.

 

 

Bizzotto produktyĎalšie články

 

© 2024 Dublino.sk | Všetky práva vyhradené

Vytvorilo FúúDobre