TALIANSKY ŽIVOTNÝ ŠTÝL V EXTERIÉRI

NARDI 

relax pod holým nebom

Pozrieť produkty NARDI »

Extriérový nábytok so zmyslom pre eleganciou a pohodlie

Už viac ako 30 rokov vyrába talianska spoločnosť NARDI plastový nábytok  primárne na vonkajšie použitie, vhodný do obytných aj verejných gastro priestorov. Vďaka hĺbkovému vývoju kvalitných materiálov, využívaniu recyklačných procesov a vlastnému dizajnu je značka považovaná za jedného z TOP európskych výrobcov nábytku.

 

Produkty NARDI sú vyrobené z najvyššej kvality materiálov a navrhnuté tak, aby spĺňali potreby súčasného moderného života.

NARDI je predstaviteľ talianskeho životného štýlu 

Dizajn. Relax pod holým nebom. Túžba tráviť čas spolu a užívať si voľný čas. Nardi je veľvyslancom talianskeho štýlu po celom svete.

NARDI má niečo pre každého. Kolekcia zahŕňa širokú škálu produktov, ktoré sú dokonalé pre akékoľvek prostredie, od elegantných kaviarní po krásne domy a záhrady.

Objaviť ponuku

FARBY, KTORÉ VÁM DODAJÚ ENERGIU

Každým rokom určuje NARDI nové trendy vo farbách aj dizajne.

Štýl a elegancia,

zdieľanie drobných každodenných pôžitkov a pohodlie sú vyjadrené veselými farbami a jednoduchými tvarmi.

VÝROBNÝ REŤAZEC NARDI

je výrazne zameraný na udržateľnosť

Dôležité !

Spoločnosť sa zameriava na poskytovanie vysokokvalitných a bezpečných produktov s nízkym dopadom na životné prostredie.

Označenie LCA sa používa na identifikáciu kritických aspektov životného cyklu produktu a na dosiahnutie zníženia množstva surovín a odpadu pri súčasnom zlepšení energetickej účinnosti a recyklovateľnosť materiálov.

1-zdroj energie

Časť elektriny používanej na pohon  pri výrobe pochádza zo slnečnej energie. Najnovší výrobný závod rešpektuje najvyššie ekologické štandardy.

 

2-životné prostredie

Voda, ktorú NARDI používa pri výrobe, nie je kontaminovaná  výrobným procesom. Do atmosféry nevypúšťaju znečisťujúce plyny ani dym.

3-odpad

Všetok odpad z výroby plastového nábytku je  opätovne zaradený do výrobného cyklu. 

4-balenie

Kartónové krabice používané na balenie obsahujú viac ako 75 % recyklovaných látok.

 

PREČO NARDI?

 
Jedinečný dizajn

Zákazníci, ktorí si vyberú Nardi, môžu byť hrdí na to, že vlastnia taliansky výrobok s jedinečným a originálnym dizajnom, ktorý je funkčný a vyrobený s ohľadom na životné prostredie.

Odolnosť a trvácnosť materiálov

NARDI kolekcie sú navrhnuté tak, aby ľuďom uľahčili život. To je dôvod, prečo sa výrazný štýl spája s vynikajúcou odolnosťou a trvácnosťou.

Udržateľnosť

Od roku 2019, navyše, NARDI pristúpilo k priemyselnému programu Regeneration, ktorého cieľom je vyrábať vonkajší nábytok vyrobený z recyklovaného plastu, ktorý je možné ďalej recyklovať.

 

 
S NARDI budete spokojný !
 
 

© 2024 Dublino.sk | Všetky práva vyhradené

Vytvorilo FúúDobre