Fameg - LINO DESIGN

Ako spoločnosť zameraná na kvalitu, s hrdosťou predstavujeme jedného z našich najvýznamnejších dodávateľov – Fameg, výrobcu, ktorý pokračuje v tradícii remeselného spracovania ohýbaného dreva už viac ako 140 rokov. História tejto spoločnosti siaha až do roku 1881, keď sa v poľskom meste Radomsko spustila výroba ohýbaného nábytku v továrni bratov Thonetovcov, ktorá nesie odkaz vizionárskeho nábytkára Michaela Thoneta.

 

Produkty Viac článkov

 

Majstri v ohýbaní dreva

 

Fameg je známy predovšetkým pre svoje zručnosti v tradičnom ohýbaní dreva, ktoré zdokonaľuje už celé generácie. Tento jedinečný výrobný proces, ktorý zahŕňa použitie najkvalitnejšieho dreva, najmä bukového, dubového a jaseňového, zaručuje, že každý výrobok je odolný, nadčasový a esteticky jedinečný. Ohýbané drevo je nielen krásne na pohľad, ale vďaka tejto technológii má nábytok ľahkú konštrukciu a zároveň výnimočnú pevnosť a trvácnosť.

Produkty Fameg 

Tradícia a inovácie v harmónii

 

Aj napriek dlhej histórii, Fameg nezostáva len pri tradičných metódach. Dnes patrí medzi najväčších európskych producentov ohýbaných drevených stoličiek a neustále zlepšuje svoje výrobné postupy pomocou moderných technológií. Spoločnosť zamestnáva okolo 600 ľudí, pričom si stále udržiava vysoký štandard v remeselnom spracovaní a dôraz na detail. Fameg dnes spája tradičné remeslo s moderným dizajnom, čím vytvára nábytok, ktorý nájde uplatnenie v klasických aj súčasných interiéroch.

 

 

Dizajn a úcta k prírode

 

Jedným zo základných princípov Fameg je rešpekt k prírode a ľuďom. Spoločnosť dbá na ekologické postupy pri výrobe a váži si tradičné remeslo, ktoré neustále rozvíja s ohľadom na budúce generácie. V roku 2013 osviežila svoj imidž a posilnila spojenie medzi bohatou históriou a modernými riešeniami, čím opäť dokázala, že nadčasový dizajn môže byť prítomný v oboch – klasických aj moderných priestoroch.

Fameg je teda nielen výrobcom nábytku, ale aj nositeľom bohatého dedičstva, ktorý vnáša do moderného sveta hodnoty remesla, kvality a estetiky.

 

 

© 2024 Dublino.sk | Všetky práva vyhradené

Vytvorilo FúúDobre