DAN-FORM: inovácia v nábytkovom svete

"Sme inšpirovaní krásnym dizajnom, ktorý dodáva každodennému životu vizuálnu a funkčnú hodnotu."

 

 

Začiatky

 

V roku 1992 vyrobil mladý a vášnivý Jørgen Mensen vo svojej pivnici prvú ohýbanú stoličku JACKPOT. Tým položil základy pre DAN-FORM Denmark. Stolička JACKPOT neskôr otvorila dvere pre nové dizajny a produkty.

Vývoj a inovácia

 

V roku 2014 prevzala Sanne Protin pozíciu generálnej riaditeľky spoločnosti DAN-FORM Denmark po tom, čo od roku 2005 pôsobila ako manažérka predaja. Zakladateľ spoločnosti, Jørgen Mensen, je teraz predsedom správnej rady a väčšinovým akcionárom. Pod vedením Sanne Protin spoločnosť neustále rástla a priniesla mnoho spolupráci s externými dizajnérmi, pričom si zachovala svoje základné atribúty: moderný dizajn, vysokú kvalitu a dostupné ceny. Dnes je DAN-FORM Denmark rešpektovaným globálnym hráčom na trhu nábytku.

 

Ruka v ruke s trendmi

 

DAN-FORM Denmark stále ostáva verný svojmu škandinávskemu dizajnovému štýlu, pričom pravidelne predstavuje nové modely, ktoré pracujú s modernými aj kalsickými dizajnmi. Ich návrhy dodávajú vizuálnu a funkčnú hodnotu do každodenného života. Spoločnosť sa snaží pridať "niečo extra" do každého dizajnu - či už ide o dekoratívne šitie, elegantné kužeľovité nohy alebo inovatívne materiály.

 

Pripojte sa k nám na nezabudnuteľnú cestu dizajnu a kvality a vyberte si z množstva jedinečných kúskov, ktoré sme si pre vás v spolupráci s DAN-FORM pripravili!

PonukaViac článkov

© 2024 Dublino.sk | Všetky práva vyhradené

Vytvorilo FúúDobre