Leto je v plnom prúde a ak ste ešte nestihli zariadiť váš balkón, máme pre vás zopár dobrých tipov. 

Slnečné počasie nás teší aj v týchto augustových dňoch. Veľakrát si však ani neuvedomíme, že je polovica leta už za nami a mali sme ešte toľko plánov. Napríklad, zariadiť balkón či terasu s pekným balkónovým sedením, upraviť kvety a zeleň, pripraviť si útulné pohodlie a svoju zónu pokoja. Hodil by sa vám šikovný záhradný set, na ktorom by ste si mohli užívať príjemné večery a posedenie pri tlmenom osvetlení a dobre vychladenom nápoji?

Záhradné sety na väčšie aj menšie balkóny a terasy sú dostupné v rôznych variáciách materiálov, farieb a dizajnu. Ak sa neviete rozhodnúť čo na váš balkón, aké záhradné stoličky zvoliť, či majú byť plastové, drevené či ratanové, máme zaujímavé tipy ako na to.

 

Balkónové sedenie

Blog_leto-balkon

Veľkosť balkóna nás zvyčajne dosť limituje. Nenechajte sa však odradiť a využite svoju fantáziu. Pokojne si na balkón umiestnite dizajnové záhradné stoličky v kombinácii s menším stolom. Dobrým tipom pre vás by mohli byť stoličky SHANN v kombinácii so stolom ULRICH.  Dizajn s vypletanou výplňou opierok v čiernom prevedení so šedým sedákom skutočne vynikne v každom priestore. Balkón si doplňte o zaujímavé dekoratívne prvky, napríklad, set vysokých betónových váz MARTA a exteriérový koberec DOC NATURAL. Stačí doplniť zopár zelených rastlín či byliniek, sviečky alebo svietniky a ideálny útulný balkónik je hotový.

Ak máte skutočne málo miesta a preferujete niečo praktické, náš set ELISIA je pre vás to pravé. Skladacie stoličky a stôl v drevenom prevedení vám určite urobí radosť. Ak chcete priestor zútulniť, pridajte do tejto kombinácie exteriérový koberček MERAY a pohodlné vankúše LAMI, ktoré si môžete vybrať v obľúbenej farbe a zvýrazniť tak váš osobitý štýl v priestore.

Tretí tip je určený pre väčší balkón alebo malú terasu, kde sa pokojne usadia štyria, či šiesti ľudia. Krásne eukalyptové stoličky SIMJA dokonale pasujú k stolu rovnakého mena SIMJA.  Sú určené ako do interiéru, tak i do krytého exteriéru pod pergolou, alebo na zastrešenom balkóne.

Doprajte si niečo nevšedné v DUBLINO HOME.

 

© 2024 Dublino.sk | Všetky práva vyhradené

Vytvorilo FúúDobre