Pôvab a funkčnosť v jednom

Predstavujeme vám výrobcu plastového nábytku SIESTA exclusive

Nábytok Siesta exclusive vás nadchne

Okrem kvalitného prevedenia, rôznorodosti štýlov, vás produkty Siesta nadchnú svojou cenovou dostupnosťou. Tento výrobca je schopný zabezpečiť veľké množstvá exteriérového nábytku pre reštaurácie, kaviarne, hotely a iné prevádzky. 

Pre menšie odbery produktov a domácnosti vám v DUBLINO ponúkame pestrý výber z našich skladových zásob.

Prezrite si produtky

PONUKA SIESTA NÁBYTKU

Svetový výrobca Siesta exlusive

Výroba značky siesta pôsobí celosvetovo už viac ako 40 rokov, so sídlom v Istambule. Pôsobí v Európe aj medzikontinentálne a svoje produkty vyváža do viac ako 100 krajín. In-line výrobné zariadenia pokrývajú 50 000 metrov štvorcových

Siesta ponúka extrémne široký sortiment interiérových a exteriérových produktov s nespočetnými farebnými variáciami, s plastovými materiálmi ako polypropylén a sklolaminát zladený s drevom alebo kovom, alebo najnovší trend ako priehľadný polykarbonát alebo lesklý PA6 nylon, so silnými technickými vlastnosťami, ktoré dávajú nenapodobiteľné vlastnosti produktu, ako je mäkkosť, nepriehľadnosť, pružnosť a odolnosť voči poveternostným vplyvom.

Prečo sa zamerať na produkty Siesta exclusive

Kreativita a technológia, pôvab a funkčnosť, kvalita a inovácia. Toto je pozoruhodný a jedinečný súbor faktorov v kombinácii so strategickou víziou zameranou nielen na produkty, ale aj na distribúciu, ktoré stoja za úspechom Siesty. Siesta, svetový líder v používaní plastov, vyrába originálnu, rôznorodú kolekciu, ktorá je jedinečná pre medzinárodnú klientelu. Kolekcia obsahuje stoličky a stoly, všetky navrhnuté tak, aby boli multifunkčné a viacúčelové, užívateľsky prívetivé a s nesporným štýlom. Svojou farebnosťou, zmyslom pre estetiku a jedinečnými formami. Produkty Siesta sú okamžite rozpoznateľné na celom svete a ponúkajú dlhotrvajúci a praktický pôžitok.

© 2024 Dublino.sk | Všetky práva vyhradené

Vytvorilo FúúDobre